4101 VA Culemborg
Tel. 06 255 366 04
info@heinstramachinery.nl

Onderhoudwerkzaamheden

Wij staan voor onderhoud en onderhouden.

Onderhoud is nodig aan machines om te voorkomen dat u kostbare productie mis loopt door storingen aan uw installatie/productiemachine. Natuurlijk is er geen garantie wanneer u onderhoud laat verrichten, dat u nooit storingen zult hebben. Echter, goed en tijdig onderhouden van uw installaties geeft wel de garantie dat uw machines beter zullen draaien en een langere levensduur zullen hebben.

Onderhoud is onder te verdelen in verschillende groepen:

Preventief onderhoud

Hieronder vallen onder andere inspectie en smeren.
Inspectie dient om slijtage waar te nemen en problemen op te sporen in uw installatie. Hiervan wordt een rapportage gemaakt om problemen in de toekomst te voorkomen.
Om uw installatie goed te laten functioneren en om slijtage tegen te gaan, is smeren noodzakelijk in het preventief onderhoud.

Periodiek onderhoud

Voor het periodiek onderhouden van uw installatie is vaak meer tijd nodig in tegenstelling tot het uitvoeren van preventief onderhoud. Hiervoor zal vaak een deel van het productieproces een bepaalde tijd stil moeten liggen om onderdelen te vervangen of te repareren.
Door dit systematisch en vakkundig uit te voeren en in te plannen zal u zo min mogelijk productietijd mislopen.

Reviseren / Repareren


In verschillende gevallen is het zinvol om uw oude machine of onderdelen compleet uit elkaar te halen en opnieuw op te bouwen met diverse nieuwe onderdelen.
Uw machines en/of onderdelen zullen weer als nieuw zijn... en weer jaren mee kunnen.

Bij onderhoud van machines hoort ook onderhouden door middel van een onderhoudsrapport. Door dit zorgvuldig te beheren zal uw machine altijd optimaal blijven werken.